Mixdalamästerskapen
Sportlov 2009

Årets upplaga av Mixdala-Mästerskapen i pingis 2009 avgjordes Tisdagen den 17 februari. I år var det ett 30-tal tävlande som ställde upp i den anrika tävlingen, både Seniorer och Juniorer. Det blev många hårda kamper med mycket skratt, frustration, glädje, blod, svett och tårar. Det kom deltagare enda från Valdemarsvik till Söderköping, roligt med konkurrens från olika kommuner!

I år hade en del deltagare från diverse klubbar också bjudits in. De ansågs intressanta för att kvalitén skulle kunna höjas ytterligare en nivå i år. Dock lyckades dessa professionella spelare inte fullt ut i den hårda konkurrensen.

Vinnaren i seniorerna blev till slut, efter många timmars spel, hemmaspelaren Jesper Käck. I juniorklassen var det, liksom i seniorklassen, mycket jämt, men det blev till sist Emma Johansson som fick lyfta bucklan. Segrarropen hördes långt bort i Nydala! Vi ser fram emot nästa års upplaga, och en ännu högre spelkvalité förväntas. De spelare som har presterat i år inbjudes härmed att deltaga även nästa år, medan övriga får vända sig till turneringens spelarstyrelse (Jonas Johansson, Dennis Ottosson, Jesper Käck & Linus Johansson).

Skribenter: Jesper Käck & Linus Johansson

Tips: Använd höger & vänster piltangent för att byta bild

Vill du inte synas på sidan? Maila till mobrel70@gmail.com